VÄLKOMMEN TILL

NATURE ADVENTURE

logotyp nature adventure 01 300

OM NATURE ADVENTURE

pil n ntad

MTB m guide juli 18 4 minskad

På härliga STF Jädraås Herrgård kan ni kombinera det bästa av två världar!
Här får ni skönt och avslappnat boende och några riktigt bra MTB-pass i underbar miljö med instruktör och guide.

Vårt MTB-paket, för två personer, innehåller följande:

Bekvämt boende i tvåbäddsrum med egen toalett och dusch samt två härliga MTB-pass med instruktör och guide.

Rummet är bäddat och klart vid er ankomst och självklart ingår avresestädning när ni lämnar oss.
Efter en god natts sömn är det dags att sätta sig på cykeln och det första passet är ett teknikpass där ni tillsammans med en proffsig instruktör får utmana er själva i tekniska övningar som gör er till en bättre MTB-cyklist. Efter lite vila och påfyllning av energi så är det dags för det andra passet och där tar vår guide er med ut på härliga stigar och leder där ni får använda lärdomarna från det första passet i praktiken och så klart – njuta av den underbara naturen. All teknikträning och cykling anpassas utifrån er nuvarande kunskapsnivå för bästa möjliga upplevelse!

Efter passen kan ni fortsätta cykla på någon eller några av våra härliga skyltade slingor.

Om anläggningen:

På anläggningen, som ligger precis vid vattnet i den pittoreska byn Jädraås, finns tre byggnader och boendet i detta paket är i huvudbyggnaden – en Herrgård från 1856.

Anläggningen drivs som vandrarhemsboende med självhushåll och alla tre byggnaderna har välutrustade kök där man tillreder det man önskar äta. Njuta av mat och dryck kan ni göra i Herrgårdens matsal, på den härliga punschverandan eller i den stora trädgården.
I skogarna kring Jädraås finns massor av fina stigar och leder för cykling och vandring, byn har också ett stort antal spännande och intressanta kulturbyggnader från den tid då järn framställdes här.

Vad ingår?

Boende i två nätter (del i tvåbäddsrum med egen toalett och dusch), bäddat med manglade lakan och handdukar samt avresestädning.
Två MTB-pass med instruktör resp. guide om ca 1 ½ timme per pass.
Tips om slingor och leder.

Pris:                   2 570 Sek/person, 100 Sek rabatt för medlemmar i STF (medlemskap kan lösas på plats).


Valfria tillval:

Har ni ingen egen cykel eller inte vill ta med den så kan ni hyra MTB (inkl. hjälm) av oss.
Vill ni njuta av den vackra Jädraån så kan ni paddla kanot/kajak/SUP, vill ni slappna av efter dagens övningar så kan ni hyra vedeldad bastu eller badtunna.

Förkunskapskrav / förberedelser

MTB passar alla som kan cykla på en vanlig cykel. Inga speciella förberedelser krävs. Du bör ha lediga kläder så att du kan röra dig bekvämt samt träningsskor med lite grövre sula. Cyklingen utgår ifrån Herrgården och genomförs i den vackra naturen runt STF Jädraås Herrgård. Kläder efter väder gäller och passen hålls även om det är kyligt och regnigt väder.

Bokning

För att boka ring STF Jädraås Herrgård på 073-806 15 60 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vid mailkontakt måste dina kontaktuppgifter framgå (namn, adress, e-post, mobiltelefon).

Övrigt

Villkor för bokning och avbokning skickas efter kontakt med oss.