destination jädraås

Gästriklands finaste vandrarhem? Ja, vi tror faktiskt det!

CLOSER TO PEOPLE - CLOSER TO NATURE

Jädraås Bike Arena

50 meter norr om ditt fina rum finns Jädraås Bike Arena. Med 137 km av MTB-leder att utforska, finns det alltid något nytt att upptäcka. Från teknisk terräng och snabba nedförsbackar till långa slingrande spår genom skogarna.

Jädraåns lugna vatten

50 meter söder om din sköna säng finns möjligheten till en paus från vardagens stress med ett svalkande dopp i Jädraåns lugna vatten. Eller upplev en blandning av äventyr och avkoppling med magisk dag med paddling.

Gästrikeleden

50 meter öster om Herrgårdens entré finns Gästrikeleden med underbar vandring i vild och vacker natur. Detta fantastiska vandringsområde gör det till en perfekt destination för vandringsentusiaster i olika nivåer.

Herrgården

Bo ståndsmässigt i Herrgården från 1856. Passar dig som bor fler än en natt eller kommer i sällskap med vänner eller familj. Här har alla de sju tvåbäddsrummen privata badrum och totalt finns 14 fasta bäddar. I flera av rummen finns möjlighet att ställa in extrasängar till barn (<13 år). Du har tillgång till ett rymligt och välutrustat kök som inbjuder till härlig matlagning och en trevlig matsal där ni kan njuta av maten som ni tillagat.

 

I Herrgården finns gott om plats för att bara umgås och ha det bra. Sommartid är det fantastiskt härligt att njuta av Herrgårdens punschveranda med sin enastående utsikt över trädgården och Jädraån.

Annexet

Bo i våra sex fina och rymliga tvåbäddsrum, totalt 12 bäddar, med delat badrum i korridor. Passar dig som kommer i ett mindre sällskap och behöver bo någon enstaka natt eller två. I några av rummen finns möjlighet att ställa in extrasängar till barn. Du har tillgång till ett bra utrustat kök där du kan tillaga dina måltider. Ett rum för soffmys och TV finns också. Om ni är ett sällskap som hyr hela annexet är hund välkommen att vistas i två av sovrummen.

Hönshuset

Bo i ett eget litet hus med totalt åtta bäddar. Passar dig som kommer i ett mindre sällskap. Huset är öppet från första maj till sista september. Här finns fyra stycken mindre tvåbäddsrum som delar ett badrum med toalett och dusch. Du tillagar dina måltider i ett välutrustat pentry. Du är välkommen att ta med din hund i detta hus.

Hyr hela huset

Ta ditt event eller konferens till en ny nivå - Hyr ett av våra fantastiska hus och skapa en minnesvärd upplevelse!

Mat och dryck

Hos STF Jädraås Herrgård har vi fina kök för självhushåll. Möjligheter till god mat ligger även bara runt knuten!

Boka din frukostbuffé hos Kjellas här.

Kjella´s är sedan januari 2023 ombyggt med ny butik och restaurang, drivmedel kan du såklart fortfarande köpa.

Här serveras god och riklig frukostbuffé i en superhäftig matsal som är inspirerad av Jädraås tåghistoria. Kjella´s erbjuder också gott fika samt lunch.

I Kjella’s butik finns ett bra bassortiment av mat att handla för egen tillagning i våra gästkök, såklart kan du även köpa godis och glass här 😉. Kjella´s ligger bara en kort promenad bort, ca tre minuter från vår anläggning.

Önskar ni ett bredare utbud av matvaror finns välsorterade butiker i Järbo (18 km), Ockelbo (19 km) och i Åmot (20 km).

Jädraås surdegsbageri erbjuder nybakat bröd, gott fika och lättare luncher under sommarveckorna.

catering

Catering och kockservice på Herrgården - Matupplevelser för privat- och företagsevent

Har du bokat hela Herrgården, såväl privat som ett företagsevent, så arrangerar vi gärna catering till din grupp, vi kan även ordna så att ni får en egen kock som lagar mat åt er såväl inomhus som utomhus.
Som vår gäst har du alltid tillgång till välutrustade kök där du också kan tillaga dina måltider.

Läs mer om Herrgården

Läs mer om fest och event

Läs mer om konferens

 

Aktiviteter

Vi kan erbjuda er roliga aktiviteter och utflykter under alla våra årstider

Jädraås Herrgård

Bo naturnära i herrgården vid Jädraåns strand. Här finns gott om plats för att umgås och ha det bra

Hyr en egen herrgård

I Herrgården finns det rymliga och välutrustade köket för gemensam och kreativ matlagning. Matsalen är utrustad med allt du behöver för att arrangera dukning för festligheter.
Med enskild tillgång till Herrgården får du och dina nära och kära en helt unik upplevelse och ett minne för livet!

Läs mer om Herrgården

Konferens

Är ni en ledningsgrupp eller en arbetsgrupp som behöver byta miljö för kreativ tid tillsammans? Kom då och konferera hos oss!

Läs mer om konferens

Fest och event

Planerar du en fest eller annan trevlig sammankomst för dina vänner eller familj? Eller behöver du en plats där ni kan njuta av härligt friluftsliv och aktiviteter i enastående miljö?

Läs mer om Herrgården

Kontakta oss

Vi erbjuder målgruppsanpassade naturupplevelser av olika slag och svårighetsnivå till ett brett spektra av intressenter

Hitta hit

Gammelboningsvägen 8,
Jädraås, Sweden, 81691

Sociala Medier
Inställningar för cookies