Jädraås härligaste konferens

Byt miljö och öka kreativiteten - konferera hos oss

konferens i gästrikland

Skapa en unik och kreativ arbetsmiljö hos oss - boka er nästa konferens idag!

Välkommen till vår konferensanläggning enbart 2 timmar från Stockholm C! Vi förstår att det ibland kan vara svårt att hitta rätt miljö för att skapa en kreativ och produktiv arbetsmiljö. Därför har vi skapat ett unikt konferensutrymme som är perfekt för ledningsgrupper och arbetsgrupper som vill byta miljö och få kreativ tid tillsammans.

När ni konfererar hos oss får ni enskild tillgång till de byggnader ni hyr, vilket betyder att ni kan arbeta ostört och ha full fokus på det ni behöver uppnå. Detta skapar fantastiska möjligheter för att arbeta i en unik och kreativ miljö som kommer att ge er nya perspektiv och öppna upp för nya idéer.

Vårt kök är utformat för att möjliggöra gemensam och kreativ matlagning. Med all utrustning du behöver, kan du enkelt laga mat tillsammans med dina nära och kära. Och när det är dags att servera maten kan du använda vår eleganta matsal, som är utrustad med allt du behöver för att arrangera en vacker och minnesvärd middag.

en grönare konferens

Få ut det mesta av er vistelse - upptäck vår unika miljö för konferenser och naturupplevelser!

För att göra upplevelsen ännu större har vi också möjlighet att utnyttja naturen runt omkring oss. Att arbeta ute i det fria kan hjälpa till att öppna upp nya sinnen och frigöra kreativiteten. Vi har olika aktiviteter som kan anpassas efter era behov, allt från vandringar till teambuilding-aktiviteter.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en konferensanläggning som ger er den perfekta miljön för att kunna fokusera på det ni behöver. Kom och upplev en minnesvärd konferens hos oss, där ni kommer att skapa minnen för livet. Kontakta oss för mer information och boka redan idag!

Mer än ett vandrarhem

Ta dig ut och fiska eller tillåt dig själv att njut en stund ute på Jädraåns lugna vatten.

Vi har något för alla äventyrare på vår anläggning! Från cykling och fiske till skidåkning och vandring, till paddling och utforskning av konst- och kulturhistoria. Oavsett vad dina intressen är kan du utforska och upptäcka allt som vår vackra plats har att erbjuda. Vårt team av experter hjälper gärna till att organisera och guida dig genom dina valda aktiviteter för att säkerställa att din upplevelse blir minnesvärd och oförglömlig. Så varför inte komma och utforska allt vi har att erbjuda?

Läs mer om våra upplevelser

Hyr hela huset

Den perfekta platsen för er nästa konferens. Här har vi allt ni behöver för att göra er vistelse effektiv.

Herrgården är omgiven av enastående natur och är den perfekta platsen för friluftsliv och utomhusaktiviteter. Du kan njuta av vackra vyer, promenader i skogen eller cykelturer längs de många vägarna i området. Och när det är dags för matlagning eller dukning för festligheter finns det ingen plats bättre än vårt rymliga och välutrustade kök och matsal.

Läs mer om husen

Kontakta oss

Vi erbjuder målgruppsanpassade naturupplevelser av olika slag och svårighetsnivå till ett brett spektra av intressenter

Hitta hit

Gammelboningsvägen 8,
Jädraås, Sweden, 81691

Sociala Medier
Inställningar för cookies