UPPLEVELSER FÖR ALLA

Vi kan erbjuda er roliga aktiviteter och utflykter under alla våra årstider

Cykling

Med Jädraås som utgångspunkt så kan du cykla på hundratals kilometer mountainbikeleder. För våra boende gäster finns cykeltvätt, säker cykelförvaring och möjlighet till enklare cykelservice.

Läs mer om cykling

Fiske

I Jädraås finns många sjöar att utforska, inklusive fem ädelfisksjöar som kan nås inom 10-15 minuters bilresa, som sjön Valkalampi. Här kan du fånga öring och röding. Det finns också större sjöar med gädda och abborre samt fina sjöar och åar för flugfiske i närområdet.

Läs mer om fiske

Skidåkning

Upplev fantastisk skidåkning i vacker natur med preparerade natursnöspår utanför dörren. I Jädraås är skidspåren lite bättre, lite vackrare, lite roligare, lite mer lättåkta… ja, du fattar – vi har riktigt bra skidåkning!

Läs mer om skidåkning

Vandring

Vandra i ett av Sveriges skogrikaste landskap – Gästrikland! Naturen runt Jädraås erbjuder allt från lätta vandringsleder genom pampig tallhed till mer utmanande vandring i kuperad, vild och vacker natur.

Läs mer om vandring

Paddling

Ta dig ut och fiska eller tillåt dig själv att njut en stund ute på Jädraåns lugna vatten. Från Herrgårdens brygga tar du dig ut på Jädraåns lugna vatten. I ett delta av skog och – myrlandskap kan du paddla i våra kanoter, kajaker eller från en SUP.

Läs mer om paddling

Konst- och kulturhistoria

Jädraås har en rik konst- och kulturhistoria som sträcker sig flera århundraden tillbaka. Detta är en plats med anor från järnåldern, vilket innebär att området har varit bebott i över tusen år.

Läs mer om konst- och kulturhistoria

CLOSER TO PEOPLE - CLOSER TO NATURE

Jädraås Bike Arena

50 meter norr om ditt fina rum finns Jädraås Bike Arena. Med 137 km av MTB-leder att utforska, finns det alltid något nytt att upptäcka. Från teknisk terräng och snabba nedförsbackar till långa slingrande spår genom skogarna.

Jädraåns lugna vatten

50 meter söder om din sköna säng finns möjligheten till en paus från vardagens stress med ett svalkande dopp i Jädraåns lugna vatten. Eller upplev en blandning av äventyr och avkoppling med magisk dag med paddling.

Gästrikeleden

50 meter öster om Herrgårdens entré finns Gästrikeleden med underbar vandring i vild och vacker natur. Detta fantastiska vandringsområde gör det till en perfekt destination för vandringsentusiaster i olika nivåer.

Jädraås Herrgård

Bo naturnära i herrgården vid Jädraåns strand. Här finns gott om plats för att umgås och ha det bra

Hyr en egen herrgård

I Herrgården finns det rymliga och välutrustade köket för gemensam och kreativ matlagning. Matsalen är utrustad med allt du behöver för att arrangera dukning för festligheter.
Med enskild tillgång till Herrgården får du och dina nära och kära en helt unik upplevelse och ett minne för livet!

Läs mer om Herrgården

Konferens

Är ni en ledningsgrupp eller en arbetsgrupp som behöver byta miljö för kreativ tid tillsammans? Kom då och konferera hos oss!

Läs mer om konferens

Fest och event

Planerar du en fest eller annan trevlig sammankomst för dina vänner eller familj? Eller behöver du en plats där ni kan njuta av härligt friluftsliv och aktiviteter i enastående miljö?

Läs mer om Herrgården

Kontakta oss

Vi erbjuder målgruppsanpassade naturupplevelser av olika slag och svårighetsnivå till ett brett spektra av intressenter

Hitta hit

Gammelboningsvägen 8,
Jädraås, Sweden, 81691

Sociala Medier
Inställningar för cookies