fiske i gästriksland

Fiskemöjligheter i Jädraån - aborre, gädda och harr väntar på dig

jädraås fiskelycka

Utforska Jädraås sjöar och fisket i Valkalampi

I Jädraås finns, förutom den underbara Jädraån, ett stort antal tjärnar och sjöar att utforska. Inom 10-15 minuters bilfärd når du exempelvis fem stycken ädelfisksjöar, bland annat den anrika sjön Valkalampi. I dessa sjöar har du goda chanser att fånga fin öring och röding.

I närområdet finns även lite större sjöar med gädda och abborre samt en del fina sjöar och åar för flugfiske.

I Jädraån kan du fiska med både metspö och kastspö och du har goda chanser på både aborre och gädda, uppströms och nedströms i ån finns även harr – fråga oss gärna om fisketips.

isfiske i gästrikland

Isfiske i Jädraås - hyr utrustning och upplev en vinterdag vid sjön

I princip alla sjöar och åar i närområdet erbjuder isfiske vintertid, en fantastisk upplevelse och har du inte någon egen isfiskeutrustning så har vi utrustning du kan hyra av oss.

För fiske i vattnen kring Jädraås, och närområdet, krävs fiskekort. Mer information om fisket hittar du på Jädraås fiskevårdsförenings hemsida http://www.jfvf.se/ och fiskekort löser du enklast på https://www.ifiske.se/fiskekort-jadraas-fiskevardsforening.htm

bo och fiska i jädraås

Fritt fiske i Jädraån - upplev avkopplingen vid vattnet med vår eka till ditt förfogande

I samarbete med Jädraås FVF har vi möjlighet att erbjuda våra boendegäster fritt fiske i Jädraån nedanför Herrgården (mellan Hyttdammen och Brogårdsbron). Vi lånar gärna ut vår eka till dig, den ligger vid Herrgårdens brygga. Ta gärna med din egen flytväst som passar dig extra bra. Har du ingen egen finns ett urval av stora och små flytvästar att låna. Vi har ett mindre sortiment av fiskespön och tillbehör som du kan köpa i receptionen på Herrgården och fiskelusten faller på och du glömt att ta med dina egna fiskeprylar.

Kontakta oss

Vi erbjuder målgruppsanpassade naturupplevelser av olika slag och svårighetsnivå till ett brett spektra av intressenter

Hitta hit

Gammelboningsvägen 8,
Jädraås, Sweden, 81691

Sociala Medier
Inställningar för cookies