En stund för er själva

Planerar du en fest eller annan trevlig sammankomst för dina vänner eller familj?

Välkommen till Herrgården

Den perfekta platsen för din nästa fest eller sammankomst! Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, en sammankomst med vänner eller en familjehelg, har vi allt du behöver för att göra din vistelse oförglömlig.

Herrgården är omgiven av enastående natur och är den perfekta platsen för friluftsliv och utomhusaktiviteter. Du kan njuta av vackra vyer, promenader i skogen eller cykelturer längs de många vägarna i området. Och när det är dags för matlagning eller dukning för festligheter finns det ingen plats bättre än vårt rymliga och välutrustade kök och matsal.

Vårt kök är utformat för att möjliggöra gemensam och kreativ matlagning. Med all utrustning du behöver, kan du enkelt laga mat tillsammans med dina nära och kära. Och när det är dags att servera maten kan du använda vår eleganta matsal, som är utrustad med allt du behöver för att arrangera en vacker och minnesvärd dukning.

Catering

Catering och kockservice på Herrgården - Matupplevelser för privat- och företagsevent

Har du bokat hela Herrgården, såväl privat som ett företagsevent, så arrangerar vi gärna catering till din grupp, vi kan även ordna så att ni får en egen kock som lagar mat åt er såväl inomhus som utomhus.
Som vår gäst har du alltid tillgång till välutrustade kök där du också kan tillaga dina måltider.

Mat och dryck

Hos STF Jädraås Herrgård har vi fina kök för självhushåll. Möjligheter till god mat ligger även bara runt knuten!

Boka din frukostbuffé hos Kjellas här.

Kjella´s är sedan januari 2023 ombyggt med ny butik och restaurang, drivmedel kan du såklart fortfarande köpa.

Här serveras god och riklig frukostbuffé i en superhäftig matsal som är inspirerad av Jädraås tåghistoria. Kjella´s erbjuder också gott fika samt lunch.

I Kjella’s butik finns ett bra bassortiment av mat att handla för egen tillagning i våra gästkök, såklart kan du även köpa godis och glass här 😉. Kjella´s ligger bara en kort promenad bort, ca tre minuter från vår anläggning.

Önskar ni ett bredare utbud av matvaror finns välsorterade butiker i Järbo (18 km), Ockelbo (19 km) och i Åmot (20 km).

Jädraås surdegsbageri erbjuder nybakat bröd, gott fika och lättare luncher under sommarveckorna.

Herrgården

Bo ståndsmässigt i Herrgården från 1856. Passar dig som bor fler än en natt eller kommer i sällskap med vänner eller familj. Här har alla de sju tvåbäddsrummen privata badrum och totalt finns 14 fasta bäddar…

Läs mer om Herrgården

Annexet

Bo i våra sex fina och rymliga tvåbäddsrum, totalt 12 bäddar, med delat badrum i korridor. Passar dig som kommer i ett mindre sällskap och behöver bo någon enstaka natt eller två. I några av rummen finns…

Läs mer om Annexet

Hönshuset

Bo i ett eget litet hus med totalt åtta bäddar. Passar dig som kommer i ett mindre sällskap. Huset är öppet från första maj till sista september. Här finns fyra stycken mindre tvåbäddsrum som delar ett badrum med…

Läs mer om Hönshuset

Mer än ett vandrarhem

Med Jädraås som utgångspunkt så har du upplevelser och aktiviteter för alla årstider runt knuten.

Vi har något för alla äventyrare på vår anläggning! Från cykling och fiske till skidåkning och vandring, till paddling och utforskning av konst- och kulturhistoria. Oavsett vad dina intressen är kan du utforska och upptäcka allt som vår vackra plats har att erbjuda. Vårt team av experter hjälper gärna till att organisera och guida dig genom dina valda aktiviteter för att säkerställa att din upplevelse blir minnesvärd och oförglömlig. Så varför inte komma och utforska allt vi har att erbjuda?

Läs mer om våra upplevelser

Kontakta oss

Vi erbjuder målgruppsanpassade naturupplevelser av olika slag och svårighetsnivå till ett brett spektra av intressenter

Hitta hit

Gammelboningsvägen 8,
Jädraås, Sweden, 81691

Sociala Medier
Inställningar för cookies